TULOREKISTERI - takautuvat korjaukset - WEBINAARIIlmoittaudu koulutukseen
Kuvaus
    Tulorekisterin takautuvat korjaukset ovat osoittautuneet yhdeksi hankalimmaksi työvaiheeksi Tulorekisteri-ilmoittamisessa.

Käymme läpi Tulorekisterin takautuvien korjausten merkityksen erilaisissa tilanteissa. Tarkastelemme myös sitä, miten korjaukset tai niiden tekemättä jättäminen vaikuttaa tietojen vastaanottajiin, ilmoittamisen kohteena oleviin henkilöihin sekä ilmoittajaan.

Viranomaiset eivät korjaa oma-aloitteisesti tai edes pyynnöstä virheellisiä ilmoituksia. Vuoden 2021 alusta voimaan tulevat myös ilmoittamisen sanktiot. Tulorekisteriin korjauksen tekemättä jättäminen saattaa aiheuttaa palkanlaskijalle huomattavan työmäärän vuoden tai jopa pidemmänkin ajan kuluttua, kun virheellisen ilmoituksen vaikutus realisoituu.

Kurssilla katsomme milloin ja miksi on välttämätöntä tehdä takautuvia korjauksia sekä sitä, milloin riski ongelmien realisoitumiselle on pienempi. Milloin voit käyttää korvaavaa ilmoitusta, milloin ilmoitusta voi täydentää tai milloin se on mitätöitävä. Mitä on otettava huomioon mitätöinneissä nyt kun vuoden alusta sanktiot tulevat voimaan myös Tulorekisteri-ilmoittamisen osalta.
Aika
    Ke 02.12.2020 klo 09:00 - 10:30
Paikka
    WEBINAARI
Kohderyhmä
    Kaikille erillis- tai palkkatietoilmoituksia Tulorekisteriin tekeville henkilöille; palkanlaskijoille, matkustuksen kustannusten ilmoittajille, henkilöstöhallinnon parissa työskenteleville, kirjanpitäjille ja näiden henkilöiden sijaistajille sekä yrittäjille, jotka itse huolehtivat palkkahallinnostaan.
Asiantuntija(t)
   
  • Palkkahallinnon asiantuntija, KLT, PHT, JET Riikka Lehtinen, Tilitoimisto Finansia

Asiantuntijan esittely
   
Palkkahallinnon asiantuntija KLT, PHT JET, Riikka Lehtinen on työskennellyt tilitoimistoympäristössä yli 30 vuotta, oma tilitoimisto hänellä on ollut jo vuodesta 1988. Hän on ollut mukana Taloushallintoliiton toiminnassa yli 20 vuotta toimien mm. jäsenenä Kansallisen tulorekisterin sanastotyön ja koodiston työryhmässä. Riikalla on pitkä kokemus PHT-koulutuksista lähes niiden alusta asti. Riikka on aktiivinen Instagramissa, jossa hän käy asioita läpi sekä sanallisesti että videoiden muodossa. Hän myös bloggaa asioista omassa blogissaan ja toimii aktiivisesti kouluttajana sekä tilitoimistoille että yrityksille.

Riikalla sydäntä lähellä on palkka- ja taloushallinnon kehittäminen niin, että asiantuntijoilla olisi oikeasti aikaa tehdä sitä asiantuntijatyötä ja rutiinit voitaisiin hoitaa niin hyvin tietotekniikalla kuin se vain on mahdollista.
Hinta
    250,00€/hlö + alv 24%
Ilmoittautumiset
    01.12.2020 mennessä
Peruutusehdot
    Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme koko hinnan. Osallistujalle lähetetään vahvistus koulutuksen toteutumisesta ja osallistumisohjeet erikseen ennen koulutusta.

Maksuehto 10 pv netto. Laskutuslisä paperilaskuista 5 euroa.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio